Historiek

Martens orthopedie

Hoe het begon

Jaak MARTENS begon in 1950 een maatschoenmakerij en gaf de fakkel door aan zijn zoon Luc MARTENS in 1985. Na een gedegen opleiding in binnen- en buitenland, bleef de traditie gehandhaafd om te werken voor mensen met loop- en voetproblemen. Luc heeft bij Het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid BRONS, ZILVER én GOUD behaald.
n.v. MARTENS ORTHOPEDIE is lid van de Belgische Vereniging Orthopedisch Schoentechnici en is erkend door alle ziekenfondsen, fedris, fonds voor Oorlogsinvaliden en verzekeringen. Ziekenhuizen, woonzorgcentra, M.P.I. centra’s en particulieren weten ons te vinden.

Martens orthopedie

Na al deze jaren van ervaring leveren wij de volgende producten:


Orthopedische schoenen
Onze specialiteit is het maken van een schoen waarin alle medische technische oplossingen zijn verwerkt in het belang van u en uw voeten. Deze speciaal voor u op maat gemaakte schoen wordt op een modieuze wijze uitgevoerd in kleur en model zoals u dat zelf wenst in overleg.

 

Steunzolen
Vele soorten zijn bekend, kinderzooltjes in kunststof of leder, fijne dameszooltjes de herensteunzool of de sportzool voor de atleten. We maken een afdruk en bespreken met u de mogelijkheden.

 

Schoen correcties
Veel kleine problemen zijn te voorkomen en op te lossen door correcties aan de bestaande confectieschoen. Denk bijvoorbeeld aan hakverhoging of afwikkelvoorzieningen.

 

Maatschoenen
Door de jaren heen stellen we meer en meer vast dat de kwaliteit van de confectieschoen zienderogen achteruit gaat vandaar dat wij ervan overtuigd zijn dat onze maatschoenen voor een aantal mensen een wereld van verschil gaat uitmaken bij iedere stap die men doet, wij gaan ons op de eerste plaats richten tot de heren omdat de herenschoen tijdlozer is dan de damesschoen

Martens orthopedie